Welkom!

Mijn naam is Sylvia Heeren en ik heb een grote passie voor natuur, dieren en schilderen. Ik woon in het Groene Hart in Zevenhoven, waar grotendeels mijn inspiratie vandaan komt.

Mijn liefde en passie voor de dieren leg ik vast in mijn olieverfschilderijen en dierenportretten in opdracht, waardoor het karakter van het dier goed wordt geportretteerd. Door de opdrachten die ik krijg is de passie, de liefde, en het enthousiasme voor het schilderen nog meer gegroeid. Belangrijk is voor mij het licht in de ogen van het dier of de mens. Blijheid, verdriet, alle emotie is af te lezen in ogen. Ogen zeggen meer dan woorden. Het is prachtig om deze emotie van mens en dier in mijn schilderijen vast te leggen en dit aan iedereen te tonen.

Daardoor benaderen mensen mij voor het geven of krijgen van zo’n persoonlijk en emotioneel cadeau. Veel mensen hebben alles al en zijn op zoek naar een bijzonder cadeau. Voor verjaardagen, kerstmis, huwelijk of gewoon voor henzelf. Niets is leuker om de lievelingsfoto van je dierbare te vereeuwigen in een schilderij voor aan de muur.

Het is prachtig dat ik door mijn schilderijen daar deel van kan uitmaken. Het plezier en mijn passie zit in het schilderen maar de kers op de taart is de emotionele reactie die ik ontvang als het schilderij af is.

Ondanks dat mijn grootste passie het schilderen van dieren is, gaat mijn belangstelling ook uit naar vele andere onderwerpen.

Maak een onuitwisbare indruk, ik maak voor u met liefde, uw dierbaars op doek.

Meer informatie voor het vereeuwigen van uw favoriete (huis)dier/portret of dierbaars op doek; prijzen of aankoop van een schilderij? Neem gerust contact met mij op, via sylviaheeren1@gmail.com.

Tot ziens,

Sylvia Heeren

Welcome!

Welcome to my website www.schilderenmetpassie.com; Painting With a Passion

My name is Sylvia Heeren and I have a passion for nature, animals and painting.

My love and passion for animals I put down in my oil paintings and animal portraits on commission, so the character of the animal is well portrayed.

Although my passion is painting animals, my interest is also to many other topics.

More information to immortalize your favorite (home) animal / portrait or dear on canvas, prices or purchase a painting? Please contact me via sylviaheeren1@gmail.com.

Herzlich Willkommen!

Willkommen auf meiner Website www.schilderenmetpassie.com; Malen Mit Leidenschaft.

Mein Name ist Sylvia Heeren und ich habe eine Leidenschaft für die Natur, Tiere und Malerei.

Meine Liebe und Leidenschaft für die Tiere, die ich legte meine Ölbilder und Tierportraits auf Provisionsbasis, so dass der Charakter des Tieres gut dargestellt wird.

Obwohl meine Leidenschaft die Malerei Tiere ist, mein Interesse ist auch für viele andere Themen.

Weitere Informationen zu Ihrem Lieblings-(home) Tier / Portrait auf Leinwand zu verewigen; die Preise  oder Kauf eines Gemäldes? Bitte kontaktieren Sie mich per sylviaheeren1@gmail.com.

Bienvenue!

Bienvenue sur mon site www.schilderenmetpassie.com; Peinture Avec Passion.

Mon nom est Sylvia Heeren et j’ai une passion pour la nature, les animaux et la peinture.

Mon amour et ma passion pour les animaux, je dépose mon peintures à l’huile et des portraits d’animaux à la commission, de sorte que le caractère de l’animal est bien dépeint.

Bien que ma passion est la peinture des animaux, mon intérêt aussi à bien d’autres sujets.

Plus d’informations pour immortaliser votre favori (à domicile) d’animaux / portrait sur ​​toile ou cher, les prix ou acheter un tableau? S’il vous plaît contactez-moi via sylviaheeren1@gmail.com.