Welkom!

Mijn naam is Sylvia Heeren en ik heb een grote passie voor natuur, dieren en schilderen. Ik woon in het Groene Hart in Zevenhoven, waar grotendeels mijn inspiratie vandaan komt.

Naast het schilderen neem ik deel aan diverse activiteiten zoals De Groene Hart Kunstprijs, Kunstroute, Haagsche Schooldag en diverse exposities.

Mijn liefde en passie voor de dieren leg ik vast in mijn olieverfschilderijen en dierenportretten in opdracht, waardoor het karakter van het dier goed wordt geportretteerd. Door de opdrachten die ik krijg is de passie, de liefde, en het enthousiasme voor het schilderen nog meer gegroeid. Belangrijk is voor mij het licht in de ogen van het dier of de mens. Blijheid, verdriet, alle emotie is af te lezen in ogen. Ogen zeggen meer dan woorden. Het is prachtig om deze emotie van mens en dier in mijn schilderijen vast te leggen en dit aan iedereen te tonen.

Daardoor benaderen mensen mij voor het geven of krijgen van zo’n persoonlijk en emotioneel cadeau. Veel mensen hebben alles al en zijn op zoek naar een bijzonder cadeau. Voor verjaardagen, kerstmis, huwelijk of gewoon voor henzelf. Niets is leuker om de lievelingsfoto van je dierbare te vereeuwigen in een schilderij voor aan de muur.

Het is prachtig dat ik door mijn schilderijen daar deel van kan uitmaken. Het plezier en mijn passie zit in het schilderen maar de kers op de taart is de emotionele reactie die ik ontvang als het schilderij af is.

Ondanks dat mijn grootste passie het schilderen van dieren is, gaat mijn belangstelling ook uit naar vele andere onderwerpen.

Maak een onuitwisbare indruk. Uw dierbaars op doek.

Meer informatie voor het vereeuwigen van uw favoriete (huis)dier/portret of dierbaars op doek; prijzen of aankoop van een schilderij? Neem gerust contact met mij op, via sylviaheeren1@gmail.com.

Tot ziens,

Sylvia Heeren